Al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam
Unieke multidisciplinaire samenwerking
Stap voor stap op zoek naar een oplossing

Webshop

Centrum Integrale Geneeskunde neemt ook deel (samen met de firma Triakel) aan een webshop: “Zinvolle Supplementen

In deze webshop wordt een selectie van voedingssupplementen aangeboden die binnen ons Centrum vaak geadviseerd worden. De webshop is in eerste instantie bedoeld voor de cliënten van Centrum Integrale Geneeskunde, maar is ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

De supplementen zijn onderverdeeld in “gezondheidsthema’s”. Zo wordt duidelijker wat de werkingsgebieden van de supplementen zijn.
Dat is handig, want door nieuwe Europese regelgeving is het tegenwoordig verboden om van voedingssupplementen, kruiden en homeopathische middelen uit te leggen waar ze voor bedoeld zijn en wat ze doen. Behalve dan van een beperkt aantal stoffen, zoals de meest gebruikelijke vitaminen en mineralen, waarover uitsluitend een aantal door de EFSA (European Food Safety Authority) vastgelegde uitspraken gedaan mag worden.

Gelukkig is onze vrijheid van meningsuiting nog niet geheel aan banden gelegd en mogen wij onze cliënten wel persoonlijk van advies en informatie voorzien. Je kunt ons dus rustig mailen of bellen voor informatie en advies over het gebruik van de aangeboden supplementen. Op de site van de webshop kun je hiertoe het contactformulier gebruiken.

Over ons

Het CIG is een behandelcentrum in Amsterdam dat al sinds 1987 gespecialiseerd is in diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Wij gaan uit van een holistisch mensbeeld en betrekken in onze behandelmethoden alle aspecten van de gezondheid.

Contactgegevens

CIG Amsterdam
Sarphatikade 22
1017 WV Amsterdam

Telefoon: 020 – 63 81 279
E-mailadres: info@cig-amsterdam.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden Powered by iClicks