Al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam
Unieke multidisciplinaire samenwerking
Stap voor stap op zoek naar een oplossing

Contact

Telefonische bereikbaarheid:

Op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

U kunt dan  telefonisch bij ons terecht met vragen over onze behandelingen of het aanvragen van een consult bij een van onze behandelaars.

Op zaterdagen is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief behandeld te worden met acupunctuur in onze stagekliniek. Bekijk meer informatie op de pagina met tarieven.

Contactformulier  Bereikbaarheid van onze praktijk in Amsterdam

  Ons Centrum voor Integrale Geneeskunde is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo kunt u kiezen voor de metro of voor de diverse trams die vanaf het Centraal Station van Amsterdam richting ons centrum gaan.

  Met de metro

  Vanaf Amsterdam Centraal kunt u metro 51 (richting Isolatorweg), 53 (richting Gaasperplas) en 54 (richting Gein) nemen. Vervolgens stapt u uit bij halte Weesperplein en verlaat u het metrostation via de uitgang Sarphatistraat-Amstel. U loopt vervolgens 500 meter richting de Amstel en gaat over de brug linksaf, via de trap naar beneden. U vindt ons om de hoek parallel aan de Stadhouderskade.

  Met de tram

  De tramlijnen 1, 4, 7 of 19 tot  halte Frederiksplein. Vervolgens loopt u langs de Nederlandse Bank, via de Sarphatistraat tot het Oosteinde. Sla vervolgens rechtsaf en vervolg u weg tot aan de brug. Loop de Sarphatikade op en u vindt het Centrum Integrale Geneeskunde Amsterdam aan uw rechterhand.

  Over ons

  Het CIG is een behandelcentrum in Amsterdam dat al sinds 1987 gespecialiseerd is in diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Wij gaan uit van een holistisch mensbeeld en betrekken in onze behandelmethoden alle aspecten van de gezondheid.

  Contactgegevens

  CIG Amsterdam
  Sarphatikade 22
  1017 WV Amsterdam

  Telefoon: 020 – 63 81 279
  E-mailadres: info@cig-amsterdam.nl

  © 2024 Alle rechten voorbehouden Powered by iClicks