Al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam
Unieke multidisciplinaire samenwerking
Stap voor stap op zoek naar een oplossing

Onze osteopaat

De osteopathie behandelingen van het Centrum Integrale Geneeskunde in Amsterdam worden uitgevoerd door Michael Pallat. Hij heeft een vijfjarige opleiding tot osteopaat gevolgd aan het College Sutherland in Amsterdam. Hij heeft hier voornamelijk geleerd hoe hij de relaties in onze anatomie en fysiologie kan gebruiken om vrije beweeglijkheid te herstellen. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar de invloed van verminderde beweeglijkheid van de buikorganen op onderrugpijn en hernia’s.

Michael Pallat combineert de kennis die hij heeft opgedaan als yoga docent met zijn kennis van de osteopathische geneeskunde. Daarnaast heeft hij vele cursussen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke groei en lichaamswerk.

Erkend behandelaar

Michael Pallat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en staat geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hierdoor is vergoeding van zijn behandelingen via een aanvullende verzekering mogelijk.

Wilt u direct een osteopathie consult aanvragen met Michael Pallat? Neem dan contact met ons op via 020 638 1279.

Over ons

Het CIG is een behandelcentrum in Amsterdam dat al sinds 1987 gespecialiseerd is in diverse complementaire en alternatieve geneeswijzen. Wij gaan uit van een holistisch mensbeeld en betrekken in onze behandelmethoden alle aspecten van de gezondheid.

Contactgegevens

CIG Amsterdam
Sarphatikade 22
1017 WV Amsterdam

Telefoon: 020 – 63 81 279
E-mailadres: info@cig-amsterdam.nl

© 2024 Alle rechten voorbehouden Powered by iClicks