Centrum Integrale Geneeskunde neemt ook deel (samen met de firma Triakel) aan een webshop: "Zinvolle Supplementen"

In deze webshop wordt een selectie van voedingssupplementen aangeboden die binnen ons Centrum vaak geadviseerd worden. De webshop is in eerste instantie bedoeld voor de cliënten van Centrum Integrale Geneeskunde, maar is ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

De supplementen zijn onderverdeeld in "gezondheidsthema's". Zo wordt duidelijker wat de werkingsgebieden van de supplementen zijn.
Dat is handig, want door nieuwe Europese regelgeving is het nu verboden om van voedingssupplementen, kruiden en homeopathische middelen uit te leggen waar ze voor bedoeld zijn en wat ze doen. Behalve van een beperkt aantal stoffen, zoals de meest gebruikelijke vitaminen en mineralen, waarvan een aantal precies door de EFSA (European Food Safety Authority) voorgeschreven uitspraken gedaan mag worden.

Gelukkig is onze vrijheid van meningsuiting nog niet geheel aan banden gelegd en mogen wij onze cliënten wel persoonlijk van advies en informatie voorzien. Je kunt ons dus rustig mailen of bellen voor informatie en advies over het gebruik van de aangeboden supplementen. Op de site van de webshop kun je hiertoe het contactformulier gebruiken.